Köpa hästfoder online
Hem > Köpa hästfoder online

Köpa hästfoder online

Det kan vara både tidskrävande och krångligt att hitta och köpa rätt foder till din häst. Varför inte testa att köpa hästfoder online? Det finns ett stort utbud av återförsäljare på nätet, som snabbt och enkelt levererar din beställning ända fram till dörren. På den här sidan ger vi dig tips på hur du går tillväga för att på bästa sätt köpa kraftfoder online och listar de mest ansedda e-handlarna inom området.

Beställ hästfoder

När du beställer hästfoder är det viktigt att välja en betrodd och seriös återförsäljare med gott rykte. Genom att läsa recensioner och jämföra priser innan du köper kan du hitta det företag och det foder som passar dig och din häst bäst. Här nedan listar vi några av de mest populära aktörerna på den svenska marknaden.

Pavo

Pavo har ett brett utbud av högkvalitativt hästfoder som alltid finns i lager. Välj mellan tillskott, grovfoder, pellets eller müsli. Du kan även filtrera foder efter hästens ålder, vikt, mm.

Djurgårdens ridsport & stängsel

Hos Djurgårdens ridsport & stängsel hittar du en mängd olika typer av hästfoder. De samarbetar med leverantörer som har hästens bästa i fokus och erbjuder foder med mer energi och protein eller mindre socker.

Bengts hästsport

Bengts hästsport erbjuder hästfoder från flera populära varumärken och leverans inom 4 dagar. Det är en passionerad aktör som drivit e-handel sedan 2003 och brinner för hästens välmående.

Foder utan stärkelse

Foder utan stärkelse passar till hästar som har PPID (f.d. Cushings syndrom) eller är resistenta mot insulin. För mycket stärkelse kan nämligen orsaka matsmältningsproblem. Det finns en rad olika foder med låg stärkelse eller helt utan stärkelse på marknaden.

Ge havre till häst

Om du ger havre till din häst bör du vara noga med att ge den i små mängder eller portioner, och se till att hästen får tillräckligt med kraftfoder. Havre innehåller både mycket stärkelse och socker, vilket kan orsaka irritation hos hästar med hälsoproblem.

Billigt eller dyrt foder?

Det spelar ingen roll om du köper billigt eller dyrt foder – så länge du väljer ett foder som är anpassat efter din häst. Det viktigaste att ta hänsyn till är att fodret passar hästens hälsa och behov. Ibland kan dyrare foder vara bättre, om det innehåller just de ämnen eller den näring som din häst behöver.